YOU CAN’T GET WHAT YOU WANT…

JOE JACKSON
You can’t get what you want (till
you know what you want)

I tot s’avingué als propòsits d’aquell músic que recorria carrers sense lluna; tot resplendia amb una claror que sorgia d’horitzons proscrits que ja no vestien els quatre fanals del Portal de la Pau. Ell es proposà de fer un recorregut que ja no es feia -com deia aquell poeta del port, “Ara no es fa, prò jo encara ho faria”- i tot fent-se sang als llavis repetia un cop i un altre la melodia de saxo fins que sabé què era el que ell volia… i ho va aconseguir; però no només de saber-ho, sinó també d’aconseguir-ho.

Vegem: http://www.youtube.com/watch?v=GasFKkVkgSI

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Combat rock. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*