BIG ME

FOO FIGHTERS
Big me (1996)

Els cotxes no s’aturen, els nois creuen el carrer amb un caramel que se’ls desfà a la boca i arrepleguen la cartera de l’escola en un portal abandonat, una dona parla pel mòbil asseguda al seient del seu cotxe negre i fa negocis internacionals, i la veritat és que tan sols vull fer-me gran i feliç com una bombolla de dubble bubble en aquesta metròpoli de petits individus de ciutat. I si l’optimisme fos aquesta cançó?

Vegem: http://www.youtube.com/watch?v=GhfWzCPRPtg

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Combat rock. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*