AFORISMES

Aforismes (2008)
16-20

16. L’art ens dóna energia i valor renovat; ens diu que tot és al nostre davant i depèn de la nostra visió. Però ens allunya de la superfície.

17. L’estat d’ànim suporta moltes vacil·lacions que provenen de l’exterior; l’estat d’ànim es creu només els somnis per ser lliure i ser el cim de l’esperit.

18. No és ni tan sols un joc, no s’assembla tampoc a un destret perillós, és només una llum encesa a l’altre costat que vol que l’apaguis: l’instant.

19. L’esperit per a molts és sempre com un alè, un respir, però per mi és tan alt i ample com el cos que comanda.

20. Un instant abans de cometre una acció negativa hi ha sempre la posibilitat de no fer-ho; tanmateix massa persones irrompen en la precipitació inconscient i no s’aturen.   
                                                                       Ricard Mirabete (2008)

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*