AFORISMES

Aforismes (2008)
1-5

1. Al llarg d’una vida iniciada sense saber com però malgrat tot plegat immediata i irrenunciable, se’ns aboca al damunt un cúmul de circumstàncies atzaroses que podem carregar-nos-les al gep o deixar-les a la vorera on tenim hostatjada la nostra ombra. 

2. La perseverança ens acondueix a la consecució d’un resultat encara més i més desastrós; a l’hora de gestionar els nostres actes cal preguntar-nos si és realment urgent dur-ho a terme o si, al contrari, ens convé mirar-ho des d’un altre punt de vista i restar amb el propòsit de pensar-hi encara una mica més.

3. No hi ha retorn possible; un cop travessada la línia factual no hi ha fet possible que permeti tornar al moment originari. Tota la resta és envoltar un terreny fressat amb malaptesa.

4. En veritat són molts els que volen tornar a viure una altra vegada? No n’hi ha hagut prou? La farsa s’allarga inacabable, diríem que fins a ser quelcom indefinit i vague que irremisseblement ens fastigueja, a penes com la claror lletosa de massa matins.  

5.  Quan s’ha fet un pas decisiu per a la nostra situació cal esmerçar-se a no deixar aquell lloc al descobert.
                                                                             Ricard Mirabete (2008)

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*