SAMFAINA VALLESANA

Bloc d'en Sebastià Ribes i Garolera

20 d'agost de 2013
0 comentaris

?L?AURÓ? AMB LES VELES BEN TURGENTS

Resolts els temes de finançament, a través de la banca ètica (Triodos Bank, Coop57 i Gicoop) i amb el suport d’un grup de persones col·laboradores, l’execució de les instal·lacions de la Granja Escola Terapèutica i Escola de Natura “L’Auró” encara el final de les obres amb l’adaptació de l’espai natural que envolta les dependències.

La construcció dels edificis definitius de “L’Auró” segueix els terminis previstos. Tot fa pensar que el proper setembre, des de la Segarra, es certificarà un dels projectes Europeu Leader rellevants a les comarques de ponent.

Mentre, l’equip promotor no ha perdut passada. Després del premi d’emprenedoria social de la Fundació “la Caixa”, s’han classificat entre els cinc finalistes als premis de la Fundació Acció Solidària Contra l’Atur, han estat seleccionats per la Generalitat entre els 30 millors projectes d’economia social 2013 des d’@EmprenSocial i han ultimat els tràmits per incorporar-se a la ACELLEC (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura).

A banda, quasi tots els col·lectius que van gaudir de les seves teràpies durant la passada temporada en les instal·lacions provisionals han confirmat la reserva pel proper curs. Això vol dir un índex de retorn del 95%, fet que confirma l’excepcionalitat dels serveis i la qualitat dels mateixos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!