SAMFAINA VALLESANA

Bloc d'en Sebastià Ribes i Garolera

9 d'octubre de 2014
0 comentaris

FESTA MAJOR SENSE PLA DE PROTECCIÓ CIVIL

Ple de setembre: Entesa a vessar (V)

Unanimitat és el resultat que obté la Marta Farrés després d’argumentar perquè es consideren d’especial interès les obres per a la construcció d’un ascensor en el centre d’usuaris disminuïts psíquics gestionat per la Fundació Privada Atendis. L’acord permetrà que la instal·lació quedi exempta de la taxa de la llicència d’obres i gaudeixi d’una bonificació del 95% de l’impost de construccions.

Segurament el dictamen següent hauria seguit el mateix camí a no ser per una única intervenció… de l’Entesa. Es demana el vistiplau del Ple al Pla Municipal de Protecció Civil que ha de regir durant la Festa Major.

Compte! Comença d’aquí a tres dies.

Després de la intervenció formal del Ramon Burgués, el Maties Serracant de l’Entesa li fa observar que el tràmit ha estat massa ajustat en el temps, doncs avui es porta a Ple perquè no hi ha hagut al·legacions. Cas contrari, diu, els terminis per a la resolució no farien possible disposar d’aquest pla durant la Festa Major. També es pregunta per què no hi ha l’informe de la Comissió Local de Protecció Civil i posa en dubte la disponibilitat legal del Pla per la presumible dificultat de ser homologat, en tres dies, per la Comissió de Protecció Civil de Catalunya.

L’artificier del PSC no s’esperava aquestes andanades i mentre replica posa en evidència com el govern només gasta la pólvora en salves. Explica que la Comissió de Protecció Civil, avui, no està constituïda. (Com? Però si és preceptiu per a una ciutat com Sabadell). Si no hi ha Comissió, diu, no cal informe i es queda així d’ample. Sobre les altres dues reflexions de l’Entesa, ja no sap què contestar i utilitza el recurs propi dels polítics que no saben què es porten entre mans, “confio plenament en els serveis tècnics de l’Ajuntament.” Amb això dóna a entendre que el Pla serà homologat per la Comissió Civil de Catalunya abans de la Festa Major. Però el Maties Serracant li replica que ho veu molt difícil perquè l’esmentada comissió només es reuneix quatre cops l’any. (Tocat i enfonsat)

El Pla rep els vots a favor de tothom excepte l’abstenció de l’Entesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!