SAMFAINA VALLESANA

Bloc d'en Sebastià Ribes i Garolera

3 d'octubre de 2014
0 comentaris

EL CONVENI FANTASMA

Ple de setembre: Entesa a vessar (III)

Per unanimitat, sense activar cap boca de canó,  s’aprova que l’Aplec de la Salut i la Festa major de 2015 seran respectivament: l’11 de maig i el 7 de setembre.

El punt setè és acceptar ser ens col·laborador al Cercle de Turisme de la Diputació. Es defensa la proposta des de l’artiller de comerç, Carles Bosch, el qual explica la finalitat del nou servei que ha posat en marxa la Diputació. ICV, EUiA i PP, mantenen els canons freds, no llencen cap argument a favor o en contra. Només la Virgínia Domínguez de l’Entesa i el Carles Rossinyol de CiU intervenen. La primera per a queixar-se què a l’expedient no hi ha cap documentació sobre el tema, ni tan sols la proposta de conveni, dit d’una altra manera, li han escamotejat la munició. El portaveu de CiU destaca que el servei és una mostra de les polítiques de CiU pels ajuntaments. El fet arrenca rialles entre el públic.

En la rèplica el Carles Bosch arriba a plantejar la possibilitat de poder ajudar a sufragar les despeses de la pista coberta amb l’activitat d’aquest servei.

Què diu? Veritablement n’està convençut?

El vot a favor del PSC i del PP (dos vaixells que, amb o sense Mercuri, ja fa temps marxen junts) fan possible aquesta col·laboració amb la Diputació. La resta de grups s’abstenen, tot i la intervenció favorable de CiU.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!