SAMFAINA VALLESANA

Bloc d'en Sebastià Ribes i Garolera

1 d'octubre de 2014
0 comentaris

UN COMPTE GENERAL TACAT

Ple de setembre: Entesa a vessar (II)

El punt següent, també és econòmic. Cal aprovar el Compte General del 2013. El grau d’intervenció de cada grup és molt similar al punt anterior. EUiA amb un colorit fogueig. ICV llança un projectil de curta volada.

La portaveu de l’Entesa dispara amb un “no acord” que crida l’atenció de tota la mesa de la presidència. Las justificacions de la Virgínia Domínguez són  contundents i se segueixen amb atenció: és l’exercici relacionat amb el cas Mercuri i rebutjat pel ple l’any 2012; aprovat el maig següent amb l’ajut de CiU perquè se suposava que l’alcalde podria navegar sol; conté el pla d’ajust econòmic i de serveis seguint les directrius de Rajoy; no inclou cap novetat ni aporta informació respecte el compliment d’objectius. I posa exemples que esclaten pel seu pes.

Per segona vegada, després de la intervenció de CiU, els trets tornen a ser entre la portaveu de l’Entesa i el ponent, l’home sense paraula. La resta de grups no tenen esma per dedicar-hi més munició. Finalment, amb el vot en contra de l’Entesa, per l’abstenció d’ICV, EUiA, CiU i PP s’aproven els comptes del 2013.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!