SAMFAINA VALLESANA

Bloc d'en Sebastià Ribes i Garolera

27 de març de 2013
0 comentaris

21.- CONTAMINACIÓ DE LES AIGÜES

La contaminació de les aigües es produeix amb l’abocament directe dels nostres residus líquids o per l’excessiva presència de components químics que han arribat als corrents fluvials.

Una forma de reduir la contaminació dels residus líquids urbans i industrials és fent un tractament de depuració abans de ser abocats a la xarxa fluvial.

Els fertilitzants i pesticides utilitzats a l’agricultura provoquen una contaminació química molt difícil de controlar per la seva dispersió sobre el terreny. Aquest tipus de contaminació només es pot eliminar reduint-ne el seu ús.

Pregunta:

És correcte abocar a l’aigüera l’oli que s’ha utilitzat per cuinar?

Resposta de l’últim dimecres:

Sí. La brossa és triturada i compactada per accelerar la seva descomposició, i les aigües residuals que genera són depurades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!