ELOGI DE MERCURI EN PLENA CORREGUDA

Paraules pronunciades pel Sr. Manuel Bustos al saló de Plens de l’Ajuntament de Sabadell, el 7 de juny de 2011, en motiu del comiat de Jordi Soriano, aleshores portaveu del PP, com a regidor al finalitzar la legislatura:

A tu Jordi, senyor Soriano, has estat un senyor, un cavaller. És veritat que has canviat moltes coses, que has obert la porta i que ara els teus companys que tindran l’honor de rellevar-te estic segur que trobaran molta feina feta, moltes entitats haig de dir-ho i perdoneu-ho que ningú s’ofengui si no estic dintre del rigor, el dissabte tots farem intervencions més institucionals però avui crec que és una mica entre l’emoció i el cor. Tu has obert moltes portes impensables per el Partit Popular a la nostra ciutat.

S’ha de dir, moltes entitats que veien al Partit Popular com un partit que no formava part de la normalitat democràtica de nostra ciutat i la Patricia i tu heu obert moltes entitats, moltes coses que ara, els companys que ara tindran l’honor de substituir-vos segur que tindran molta feina feta, segur que ells l’aprofitaran.

I tu has estat en aquest cas com portaveu del Partit Popular responsable d’aquesta normalitat, en el que el Partit Popular no era un element estrany ni hostil sinó formava part de la realitat democràtica de la nostra ciutat, com ha estat les altres forces polítiques i per tant mèrit d’això també ho tens tu i la teva dedicació.

És veritat que has posat en més d’una ocasió, en moments difícils al regidor d’economia en el tema dels impostos i els pressupostos, però també al final la teva aportació ha estat cohesionadora i ha estat com has dit defensant l’interès de la ciutat per qualsevol altre ja és facilitat, i heu facilitat puguer tirar endavant projectes de ciutat i per tant vull reconèixer de manera solemne i honesta a tota la ciutat davant de tota la ciutat la vostra feina i la teva feina.

(Extret literal de l’acta de l’esmentada sessió)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *