SAMFAINA VALLESANA

Bloc d'en Sebastià Ribes i Garolera

21 de novembre de 2010
1 comentari

i 5-Ple de novembre: CONTINUAREM SENSE DISPOSAR D?UN HOTEL D?ENTITATS

Passat el tràngol convergent, s’inicià el debat de les mocions dels grups. La primera, presentada per ICV-EUiA, a favor de fer la valoració mensual del pla d’austeritat, fou aprovada per unanimitat. La següent, d’ERC, havia estat retirada del ple anterior per la intempestivitat de l’hora, ara, el portaveu es lamentava de haver-ho fet, perquè la mateixa proposta es feia inoportuna i presumiblement condemnada al rebuig. Proposava la construcció d’un monument en memòria de Rafael Casanova. En Magí Rovira, hàbilment esmenà la proposta afegint la condició que fos realitzada en època de millor situació econòmica. Aquest canvi, junt amb l’ànim d’apaivagar la tensió latent al recordà el memorial anterior, li va permetre comptar amb el vistiplau de tothom… excepte del PP.

La següent moció sobre el rebost solidari, presentada per ICV-EUiA, la van retirar per a millorar-la. Seguia la moció presentada per l’Entesa per Sabadell on proposava, una vegada més, la possibilitat d’ubicar un hotel d’entitats al centre de la ciutat. L’Isidre Soler la va presentar amb tranquil·litat, va argumentar la proposta atenent que el govern no s’havia pronunciat de forma clara sobre la possible utilitat de l’equipament que ha quedat lliure a la plaça del Vallès. Explicà com aquest tipus de serveis es troben a faltar al centre de la ciutat malgrat la dotació d’instal·lacions per a activitats culturals, sovint massa grans. Estranyament, va rebre del govern una resposta de rebuig amb un to elevat, cru i injustificat. Va comptar amb el suport d’ERC i ICV-EUiA. CiU va rebutjar la proposta amb l’argument que no l’havia presentada en una reunió informativa. Vaja! Qui parlava! El PP donava per fet que ja s’havia ofert l’espai al Parc Taulí. El portaveu de l’Entesa insistí que la proposta era per comptar amb un servei promotor de l’associacionisme. Moment que el Sr. Bustos, fent cara d’ofès, va intervenir per demanar a la Marta Farrés, del PSC, la realització d’un article on s’exposi tot allò que el govern ha fet per les entitats. Amb aquest panorama la moció no va prosperar i es passà directament al capítol de precs i preguntes perquè CiU també va retirar la moció sobre el reconeixement dels barris.

 

La Virgínia Domínguez va preguntar com estava la millora del lloc pels assajos del grup de Castellers de Sabadell. L’Isidre Soler com es pagarà als treballadors l’import resultant de la sentència de l’1% La Carme García es va sumar a aquesta pregunta. El portaveu de CiU va anunciar que farien una proposta per donar suport a la llengua catalana. En Ramon Burgués, del PSC, va demanar a l’alcalde que felicités a les entitats que activen el Rebost Solidari i, sorprenentment, que continuï treballant per aconseguir resultats tan propicis com el de l’escola La Trama. Tots van rebre una concisa resposta del Sr.Bustos el qual va aixecar el Ple a ¾ de dotze de la nit.

  1. Que l’Alcalde continuï treballatn epr obtenir resultats com el de l’escola la Trama?
    Però si no ho podien fer pitjor! Si encara no s’hi ha posat un totxo de les obres! Si encara no està clar si hi entraran dues línies! Si es van enterar del problema el dia de la cursa de festa major!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!