CRÒNIQUES DEL PLE

Els mitjans de comunicació informem sobre els projectes que són aprovats al Ple, de les propostes més rellevants que fa l’oposició i d’aquells fets que succeeixen durant les sessions que són considerats notícia per la seva estranyesa o excepcionalitat.

 

Així, la ciutadania que no pot assistir amb regularitat a les sessions del Ple, desconeix la imprescindible, valuosa feina de l’oposició i com aquesta es relaciona amb el govern segons el tema que tracti. Tampoc s’assabenta d’allò que motiva fer pinya, aliances momentànies, entre els diferents grups polítics del consistori. Encara més, se li escapa el perfil complert, el tarannà del govern de la ciutat, per allò de digue’m com tractes al teu opositor i et diré de quin peu calces. En resum, la ciutadania desconeix el nivell de democràcia que es practica a Sabadell.

 

Aquestes cròniques són un intent d’omplir aquesta manca d’informació, un gra de sorra per col·laborar a conèixer, a entendre més, la comunitat on vivim.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *