Regressions

Reflexions amb dades

18 d'abril de 2021
0 comentaris

Consideracions polítiques sobre la gestió de la COVID19 (i III)

L’octubre passat vaig compartir el primer lliurament de les meves Consideracions polítiques sobre la gestió de la COVID19. En aquella primera entrega vaig explicar els conceptes bàsics de la matemàtica de la propagació d’epidèmies, element bàsic, pensava (i penso), per poder reflexionar rigorosament sobre tot el que s’ha esdevingut durant el darrer any.

En un segon lliurament vaig parlar sobre la gestió de la pandèmia a l’estat espanyol i a Catalunya. Era el 30 de desembre, en plena 3a onada; mesos després, mantinc tot el que hi vaig escriure.

Pel 3r i últim lliurament quedaven una sèrie de consideracions més generals sobre el fracàs dels països “rics” en la gestió de la pandèmia que, crec, tenen a veure amb les limitacions del sistema econòmic, polític i social en què vivim. Ara, amb en Juanjo Giner hem escrit un article per a La Veu de Poble Lliure; les reflexions que volia fer al 3r lliurament, i d’altres de relacionades, han quedat recollides en aquest article. Us convido, doncs, a llegir-les allà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!