Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Viêt Nam : Fotografíes

Publicat el 22 d'agost de 2008 per rginer

Tot just fa uns mesos vaig descobrir TE (Trekearth) i ara en sóc membre. Gent de tot el món penja fotografíes de tota mena, però sempre amb un interès comú; compartir, ensenyar, aprendre, canviar opinions, poder fer workshops. No són admeses fotografíes que no tinguin un interès per aquest art i els temes són variats; natura, arquitectura, persones, paisatges, moments màgics, anècdotes de viatges. També es demana comentaris. Els vietnamites segueixen éssent uns grans fotògrafs . El millor de TE és que es pot criticar la fotografia, donar consells, suggerències, rebre felicitacions.

És també un motiu fantàstic per conèixer països, racons, indrets, paisatges, cultura. L’objectiu del fotògraf és diferent segons la persona que faci la fotografía, i és molt curiós veure  imatges molt conegudes, però reproduïdes amb la càmera del fotògraf segons la seva visió en aquell moment precís. 
M’agrada moltíssim aquesta fotografia de Viêt Nam. De fet ell volia fotografiar la posta del sol i una dona es va interposar; el color, tornar a casa després de treballar, la sorra que entreveu una boira; és clar que l’imatge no seria la mateixa sense la dona de camí a casa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.