Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Thanh – La llum del ‘Têt Trung Thu’

En un altre post he explicat la festa del solstici de la tardor a Viêt Nam, una de les més importants de l’any, i dedicada exclusivaments als infants.
Vaig enviar un correu al Dr Nhan del Hue Medical College amb el meu desig d’una festa amb llum i alegria per a tots els infants amb malformacions físiques i psíquiques, majoritàriament degudes a l’agent orange-dioxina, una crueltat de la guerra i que encara pateixen milers d’infants.
La sorpresa ha estat rebre un correu del Dr Nhnan amb vuit fotografíes de la festa que van celebrar a l’hospital amb tots els infants.
Us presento a Thanh amb la seva llanterna de paper.
‘null’


  1. a Thanh i a tots els innocents. Em fa vergonya pertànyer a un temps del món en el que el cinisme i les frases fetes, buides de significat i plenes de malevolència, han omplert l’espai de la saviesa. Mal que mal, eren millors les guerres cos a cos , home a home. Fer aitals barbaritats en nom de la pau o de la democràcia, tenir una ment tant retorçuda com per imaginar això, extermini present i futur, continuar l’escalada en nom del progrés, la civilització, déu o qualsevol altra fanatisme…fa vergonya, dames i cavallers, vergonya aliena.

    I els neocons creixen i es multipliquen…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.