Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Teixint xarxes: Doc ‘Homenatge a Catalunya II’

Publicat el 6 de febrer de 2011 per rginer

Dilluns, 7 de febrer 2011 – 20:00 hores – Centre Cívic Parc-Sandaru
Carrer Buenaventura Muñoz, 21 – 08018 Barcelona – Telf.: 93 309 06 35

He vist aquest Documental en DVD. Produït per l’IN3, l’Institut de Recerca de la Universitat Oberta de Catalunya, sota llicència Creative Commons.
Un projecte de Joana Conill, Manuel Castells i l’Àlex Ruiz.
El que més m’ha agradat és el projecte, la idea, la recerca, una història d’històries sobre la construcció d’una economia sostenible, solidària i descentralitzada.
Sí, es pot viure ‘diferent’. En aquest documental s’investiguen noves cultures econòmiques, noves formes de viure i d’entendre l’economia que no segueixen els patrons del mercat, on els beneficis són la prioritat. Aquesta recerca ens ensenya com es poden fer projectes i que ténen com objectiu la satisfacció de les necessitats i els desitjos de les persones. I el millor de tot …. sí, és possible.

Han fet més de setanta entrevistes, realitzades en catorze indrets del territori català.
Les reaccions, les respostes i les discussions permetrà a l’equip del doctor Manuel Castells a continuar investigant en un futur immediat.

Per cert, aquest dilluns, na Joana Conill, realitzadora del documental serà la presentadora i de ben segur ens podrà explicar moltes més coses de les que podrem veure en aquest treball de recerca tan interessant.

http://www.homenatgeacatalunyaII.org/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.