Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Suu Kyi: Retrobament amb el seu fill

Han estat molts anys que mare i fills han estat separats. Des de que Suu Kyi va marxar a Birmània l’any 1988 per ser a prop de la seva mare, molt malalta, conviure amb ells i el seu home va ser difícil, i de vegades impossible. 

Deixo de banda el caràcter polític, les conseqüències, la força d’aquesta dona, la seva fe i esperances, la seva lluita per el seu poble ….. però ella continúa éssent mare i ara havíen passat ja deu anys sense veure els fills, ni poder parlar amb ells, ni rebre cartes. 
Kim ja és tot un home de 31 anys. Ha estat més de deu díes esperant a Bangkok el visat. Finalment ahir va poder viatjar a Rangoon i veure i ser al costat de la seva mare.

Després de la mort del pare, Suu Kyi sap que els dos nois, Alexander i Kim, ho han passat malament, que la seva vida no ha estat gens fàcil i segurament hauràn tingut problemes psicològics, no ho sé. Ara només em fixo en les seves mirades, la força de les seves mans, com estàn d’apretades i juntes. Tampoc serà fàcil retrobar-se amb el seu fill Kim; mirar al passat, potser retrets.
Són sentiments que una mare pot entendre i compartir.

Encara hi han 2,100 presoners polítics a Birmània. 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.