Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Shell culpable, finalment

Publicat el 8 de febrer de 2013 per rginer
He copiat el títol del Mail Obert d’avui de’n Xavier Montanyà, perque és important, molt.
Un article que tothom hauria de llegir. Un article que hauria de ser reenviat a desenes, centenars, milers de persones. Jo només he fet un copiar i enganxar dels titulars.
És la perversió del poder, l’estat total de corrupció agafadet de les mans d’un estat al.lunyat dels pous de petroli, Holanda, els governs corruptes de Nigèria, i d’una companyia, una empresa, Shell, on uns pocs guanyen veritables fortunes de diners i poder, matant, assassinant, la natura, els homes, dones i nens, els animals, la terra i la resta, la gran majoria fa el que pot per sobreviure enmig del foc, el petroli, la contaminació, la mort de la terra.
Els podem anomenar criminals ? O també és politicament incorrecte ?

Els articles de’n Xavier Montanyà sempre són colpidors i arriben dins mateix del cor i de l’ànima. No té pels a la llengua ni li tremolen els dits ni la ment quan ha de denunciar en els seus Mail Oberts.

Fotografia: Un infant ‘cuinant’ amb la calor del foc del petroli sense control per les terres dels nigerians. La mort de la natura i del poble és una evidència.

El poder de les petrolieres passar per sobre de l’acció total de la justícia

Recordo un cablegrama publicat per WikiLeaks que reflectia la prepotència dels executius de Shell: ‘Estem tan ben infiltrats en el govern nigerià, i des de fa tant de temps, que ja se n’han oblidat’

 

Publicat dins de Natura | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.