Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Recull de fotografíes de viatges – Eucaliptus australians

Publicat el 4 de gener de 2013 per rginer
En els meus viatges m’agrada molt fotografiar els arbres. Aquest arbre és magnífic. Els quatre díes que vaig passar a l’Outback australià me’l mirava cada matí. Era allà.
Eucaliptus obliqua. A Austràlia hi ha unes 700 varietats d’eucaliptus. En un dels meus apunts de l’any 2007, ja vaig expressar la meva sorpresa quan comences a conèixer els noms que els australians han donat a llocs, pobles, arbres, animals. Sempre sorprenen.
Per exemple els noms de diferents varietas d’eucaliptus els anomenen kakadu wollybut, o bastard tallow-wood, o gympie messmate, candlebark o ghost gum. 

I per a mí tots eren eucaliptus. De fet els australians de manera general els anomenen gum tree. I el més espectacular que vaig veure, és el de la fotografia. Mirar al cel i trobar-te amb aquesta meravella de gum tree a primera hora del matí era tot un esclat de joia. Molt a prop d’Uluru.

Com també m’agraden altres fotografíes de diferents varietats d’eucaliptus, i si així ho desitgeu, les podeu veure en l’arxiu.
He de dir que si camines per un bosc d’eucaliptus i vols veure koalas, compte, perque la tortícoli està assegurada o una rebrincada per no mirar al terra, també.

 


  1. Ara que se n’ha parlat, i no per bons motius, potser val la pena destacar-ne els valors ecològics. L’has visitat, aquesta illa una mica mítica?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.