Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Prudence and Patience: La música de ‘L’equip petit’

Publicat el 27 de juny de 2011 per rginer

És increïble el ressò que ha tingut el video de ‘l’equip petit’ a la xarxa. Els comentaris que ha deixat la gent a Vimeo són tots extraordinaris. Jo sempre els llegeixo els comentaris, perque pots trobar veritables ‘perles’, com és en aquest cas, la música del començament del video. Un comentari ho pregunta i un altre t’ho informa i a més inclou el link a You Tube. Tonight you belong to me – és el nom de la cançó.

Sorpresa ! Dues germanes que es diuen Prudence and Patience, filles del pianista Mark McIntyre que va tocar amb l’orquestra de’n Frank Sinatra i d’en Tommy Dorsey.
La cançó está però que molt ben escollida. Aquest duet, aquestes dues germanes, van ser les cantants d’una altra cançó que recordo molt i molt bé – Gonna Alongh With you Now -. De fet aquestes dues cançons van ser els seus únics èxits.

És tornar als anys 50 i 60. Gràcies a veure un video de l’any 2011, de futbol, d’infants, llegir els comentaris, cercar dins la xarxa, et pots trobar amb aquests regals de les cançons del duet (1956).

Prudence and Patience els noms de les dues germanes ….. millors noms impossible
per aquest video d’un equip de futbol que gaudeixen, aprenen i són prudents i ténen paciència …….


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.