Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Periodisme en llibertat

La blocaire d’aquesta casa, Reyes Hernández, ens fa arribar una carta de cafeambllet.com la revista gratuïta més llegida de la província de Girona, perque són periodistes i han estat denunciant les corrupcions dins la sanitat catalana en diferents hospitals i centres.

El resultat és que els editors de la revista, Albano Dante Fachín i Marta Sibina Camps, han estat denunciats i els demanen 20.000,- €. 
George Orwell dixit: Periodisme és imprimir alguna cosa que un altre no vol que s’imprimeixi. La resta són ‘relacions públiques’. 

No deixem que el bosc ens amagui tot el que ens envolta, i hem d’estar alerta. Hi ha moltes escletxes, moltes, masses, de corrupcions i males gestions, per part dels polítics i governants del nostre país. La gent també està farta de tot. No sé si és cert, però m’han arribat informacions que en tot el reino de españa, hi treballen uns 480.000 politics. Catalunya també hi és representada en aquesta xifra. Alemanya en té la meitat i Itàlia més o menys també. Representa un cost de 2.000 milions d’euros mensuals. 

La transparència és ja una necessitat i el canvi de país també. Noves estructures politiques i deixar pas a la gent amb ganes. I començar per treballar amb una nova Llei Electoral. Que el poble sàpiga qui és la persona per qui ha votat. Les llistes tancades i aquesta llei que cap partit vol canviar, ha estat nefasta i ja no es pot continuar tancant els ulls i no veure la realitat.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.