Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Paraules, paraules, paraules

Publicat el 10 de juny de 2008 per rginer
La resposta a la crida per ajudar a Birmània sempre són paraules, paraules i més paraules. Poc a poc els periodistes que han tingut la paciència i la fortalesa de quedar-se a la frontera esperant un visat, van entrant al país, i ara ja podem llegir més articles i paraules, aquestes plenes de raons i reals, de tot el que el general genocidaThan Shwe i els seus aliats no deixen que el món ho sàpiga. És la tàctica de passar pàgina, deixar d’interessar-se de la notícia quan ja no ho és, i esperar.
Però, com ja he escrit en els diferents posts, els birmans tant de l’exili, com els refugiats a les fronteres, com els súbdits que encara són dins el país patint, segueixen en la lluita no-violenta d’enfrontament amb el dictador.
No hem de parlar d’esperança, ni de somnis, hem de parlar de fets, de realitats, de voler la llibertat,  de no baixar els braços, de continuar.
Paraules de Daw Aung San Suu Kyi.
Avui fa 12 anys i 230 díes que està empresonada.
Aquesta vegada penjo un acudit del diari The Irrawaddy, editat fóra de Birmània.
Si es cerca l’arxiu dels acudits, n’hi han que són cruels, sarcàstics, irònics, però sempre tirant a la medul.lar del general genocida.


  1. que pense en Ingrid Betancourt, pense en San Suu Kyi. Totes dues tan valentes i amb un aspecte tan fràgil. Seria bellíssim que les alliberaren.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.