Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

ONA i RTV Mallorca

La foscor, la ignorància, el tancament, els interessos de partit, la lluita ferotge contra la cultura i la llibertat d’informació. La teranyina espanyolista no té aturador. Arriben mals temps. I la realitat és la que tenim i cal lluitar fermament per mantenir la nostra cultura i la nostra llengua.

Durant la meva curta estada a Mallorca, quatre díes, em van explicar, i vaig veure, els treballs i la feina feta per aquests dos organismes públics. Boníssima audiència, cost baix, baixíssim, i amb resultats econòmics positius.

En un apunt ja fa molt de temps quan van enfosquir les imatges de TV3 al País Valencià vaig utilitzar la mateixa fotografia.

Una finestra d’un avió, arribant al continent europeu, un cel fosc, poca llum. La llibertat empresonada.


  1. no te aturall. El tancament anunciat abans de les eleccions, reiterat després d’intents de negociació… una regressió en la història que no té explicació… només perquè és en català, només perquè tenen memòria històrica, només perquè va néixer al Consell de Mallorca, NOMÉS PERQUÈ ESTIMA LA TERRA I LA CULTURA NOSTRA I REAFIRMA ELS VALORS…

    Encara esper que tinguem prou força per unir-mos i exigir RECTIFICAR. ÉS UN GREU ERROR QUE CAP DEMÒCRATA NO ES POT PERMETRE, MAL HO HAGIN JURAT DAVANT DE CERTS MITJANS DE COMUNICACIÓ…LES LEGISLATURES NOMÉS DUREN QUATRE ANYS I LA HISTÒRIA PERDURA I DEMANA EXPLICACIONS. VIUS!!!

  2. És absolutament lamentable que els polítics, per més majories absolutes que aconsegueixin, apliquin les seves fílies (Jorge Campos, Circo Balear) i les seves fòbies (Televisió de Mallorca i Ona Mallorca) sense cap criteri d’objectivitat, respecte a la cultura i/o a la bona gestió.
    A en Jorge Campos i al Circo Balear se li “paguen” amb doblers de l’erari públic i per tan de tots, els seus esforços per “valencialitzar” Mallorca (en la seva pitjor accepció de blaverisme, espanyolisme i anticatalanisme més ferotge)
    A Televisió de Mallorca i Ona Mallorca se la “castiga” per la seva qualitat, objectivitat i proximitat, i sobretot per haver estat capaç de fer programes tan transcendents i paradigmàtics com “Memòria i oblit d’una guerra” (imperdonable per alguns elements del PP) o tan arrelats a la nostra terra i identitat com “Enxarxats”.
    No hi ha cap raó econòmica és simplement una “vendetta” política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.