Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Nuoc Mam – Una mostra

Aquest és un plat vietnamita que podeu trobar arreu.
Són els ‘nems’ o rotllets de primavera. Estàn embolcats amb paper d’arròs. Uns són en cru i els altres fregits.

Podeu veure la salsa de nuoc mam, on hi podem veure uns trocets de gengibre, però també hi ha un polsim de sucre, vinagre, pebre i una mica de bitxo.

Utilitzo el nuoc mam que trobo a França i de tant en tant aquests nems formen part del meu sopar o dinar.
”’null”’


  1. Nem es un nombre inventado por los franceses y se trata de otro plato completamente diferente.
    Los roloos fritos se llaman "cha gio". En el sur son pequeños y mas grandes en el norte.
    Los rollos crudos se llaman" cha cuon". Su preparacíon no tiene nada que ver con los fritos

Respon a Margarita Huynh Quan Chi Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.