Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Nuoc Mam – Una mostra

Aquest és un plat vietnamita que podeu trobar arreu.
Són els ‘nems’ o rotllets de primavera. Estàn embolcats amb paper d’arròs. Uns són en cru i els altres fregits.

Podeu veure la salsa de nuoc mam, on hi podem veure uns trocets de gengibre, però també hi ha un polsim de sucre, vinagre, pebre i una mica de bitxo.

Utilitzo el nuoc mam que trobo a França i de tant en tant aquests nems formen part del meu sopar o dinar.
”’null”’


  1. Nem es un nombre inventado por los franceses y se trata de otro plato completamente diferente.
    Los roloos fritos se llaman "cha gio". En el sur son pequeños y mas grandes en el norte.
    Los rollos crudos se llaman" cha cuon". Su preparacíon no tiene nada que ver con los fritos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.