Nuoc Mam – Una mostra
Publicat el 23 de novembre de 2007 per rginer
Aquest és un plat vietnamita que podeu trobar arreu.
Són els ‘nems’ o rotllets de primavera. Estàn embolcats amb paper d’arròs. Uns són en cru i els altres fregits.
Podeu veure la salsa de nuoc mam, on hi podem veure uns trocets de gengibre, però també hi ha un polsim de sucre, vinagre, pebre i una mica de bitxo.
Utilitzo el nuoc mam que trobo a França i de tant en tant aquests nems formen part del meu sopar o dinar.
”’null”’
Publicat dins de Any Nou/TÊ'T - Menjar - Beure | Deixa un comentari
Nem es un nombre inventado por los franceses y se trata de otro plato completamente diferente.
Los roloos fritos se llaman "cha gio". En el sur son pequeños y mas grandes en el norte.
Los rollos crudos se llaman" cha cuon". Su preparacíon no tiene nada que ver con los fritos