Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Nadal retallat

He rebut un email, una Nadala retallada. Sí, cert. A la paraula Bones, no hi són ni la O ni la S, a les Festes, no hi trobo la segona E, Feliç, la lletra I ha desaparegut, Any, només llegeixo ny i Nou, la U s’ha escapat. El blocaire d’aquesta casa, en Marc el de Badalona-Trondheim, ens ha felicitat de manera irònica, brillant, però a la vegada desitjant que passem unes bones festes amb totes les lletres i un millor any.

De fet les retallades són una realitat i cada dia les notícies n’és ple. La depressió, el pessimisme, la tristor envaeix la nostra societat, o potser és la meva percepció quan passejo pel barri, entro a les botigues, parlo amb la gent.

Jo he estat més optimista i he anat enviant Nadales a les persones que estimo, algunes d’elles, aquest és l’únic contacte de l’any, però ens sabem properes. A mí m’agrada enviar Nadales. Abans les enviaba per correu, escrites a mà, ara ho faig per la xarxa, i els que no ténen internet, els truco per telèfon. He trobat unes Nadales molt boniques fetes per un grup de gent d’Anglaterra. Puc incloure fotografíes meves. Ells em donen el patró i jo les edito el millor que sé.

A tots els que llegiu aquest modest bloc, i a tothom d’aquest món que no ho feu, i sou molts, us desitjo UNES BONES FESTES DE NADAL I UN BON ANY NOU, plàcid i sense ensurts, i sempre acompanyats amb la gent que estimeu i que us estimen.

La fotografia: Un grup d’infants de l’escola en un poblet llunyà al centre de Birmània jugant amb les  joguines senzilles de paper maché (animals) i fang (fireta). Aquest va ser el meu Nadal d’enguany. 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.