Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

L’arca de Noé australiana VII

Publicat el 23 d'abril de 2008 per rginer

Crec que el millor del meu viatge a Austràlia va ser poder veure, fotografiar, quedar-me sentada mirant encuriosida, els animals que viuen en total llibertat, a casa seva, sense tanques, protegits. I per sobre de tot conèixer la existència de mamífers, ocells, amfibis, peixos, rèptils, absolutament desconeguts i mai vistos per a mí.

La petita illa de Kangaroo, situada davant mateix de la Ciutat d’Adelaide, és el lloc ideal per disfrutar de la natura en un entorn petit, sense sentir-te com perduda en un continent inacabable.
Al sud de l’illa, a ‘ Seal bay’  es troba una població de lleons marins important i molt protegits. Ja vaig dir en un altre post que no pots apropar-te a menys de set metres …. ho vaig fer … i el xiulet del guarda em va avisar, amablement, això si.
Una mica exagerats i poc condescendents sí que són, la veritat. Encara que els animals viuen en plena llibertat, també penses que és com un zoo natural protegit.
Però al cap i a la fí, els pots veure, fotografiar-los i seure a la sorra. Vaig veure’n un que tornava de nedar. Són uns mamífers llestos; van a pescar, a cercar menjar i són dins l’oceà durant tres o quatre díes o més; s’han alimentat prou, per després jeure tranquil.lament a la sorra fent vida contemplativa i de tant en tant un bany i quan és el moment, copular, cuidar els petits, festejar i mirar-nos als humans amb uns ulls adormits i amb ganes que escampem la boira aviat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.