Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

L’arca de Noé australiana V – Pot causar sensació desagradable – Una peculiaritat

Publicat el 23 de març de 2008 per rginer

Aquest animaló el podem veure arreu del món, encara que en aquest continent n’hi han que són diferents i únics. Alguns fins i tot poden desprendre una espècie d’escopinada i ja pots córrer a l’hospital.

Les dones sempre fem ús del W.C. moltes vegades; només cal veure les cues en els llocs públics. Dones viatgeres: Heu de saber que  Austràlia és el país del món on es troben els WC més nets, grans, polits, i en els llocs més oportuns. D’això no en tinc cap dubte.
Ara bé, pots trobar-te amb sorpreses; sobretot si utilitzes els WC ‘sostenibles’ de les zones salvatges, o de l’outback, o d’aquells llocs remots on quasi no hi trobes a ningú, excepte els animals.
A Kakadu, Northern Territory, Outback, una part d’aquest continent ara protegit, i a unes tres hores en cotxe desde Darwin i d’una bellesa inqüestionable com ja he explicat en altres posts. Abans de començar la caminada per Nourlangie faig ús del WC del parc. Vaig  tirar de la cadena de l’aigua, i l’ensurt va ser majúscul; nedant de forma compulsiva per l’aigua que fluia per la tassa del vàter, una granota em mirava amb ulls sorpresos o agraïnt per haver fet córrer l’aigua; no ho sabré mai.
Jo sí que sé, que el xiscle primer, i el mal de panxa de tant de riure després, van fer història.
La granota ja hi era abans que jo en fés ús del WC. La vaig fotografiar quan ja s’havia banyat i era a punt de sortir.
I si m’hagués escopit ????


  1. A Mallorca no ho són. La més graciosa és el ferreret, a la Serra Nord. Però és minúscul, diminut. Li diuen ferreret perquè pega uns botets que fan pensar els els ferrers a l’encruia. ‘Fer el ferreret’ a Mallorca vol dir pagar (pagar els deutes per exemple: ‘jo vaig haver de fer el ferreret’, vol dir que algú ha hagut de pagar un compte d’altri.
    Ara vénc del domicili d’en Blesa, i he vist que la teniu ben muntada. Hi he posat un missatge que, per al·lusions, haurien de llegir tots els que han de venir a Mallorca. M’heu fet una envejada que no és de dir, però tenc moltíssima feina, seria una capbuitada cedir a la temptació.

  2. a córrer a l’hospital. Sortosament no va ser així… o potser estava al dipòsit d’aigua, o volia veure la cara o el paner que feies…;-))

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.