Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

La denúncia: Violència de gènere i domèstica.

Publicat el 22 d'abril de 2013 per rginer
Tot és més confús que mai. Les noitícies de crims execrables de dones no sembla s’aturin. Maltractaments, tràmits de separació, al.lunyaments,  i el fet injust i cruel és assasinar la dona i en aquestes últimes setmanes els assassinats han estat els infants. En un d’aquests crims, ha estat la dona que ho ha fet. I també llegeixes agressions al carrer, ferits greus. I assassinats de familiars. Les notìcies es publiquen, però no saps els motius, perque no hi ha seguiment periodístic, ni tan sols unes reflexions fetes per experts. Sí, alguna vegada pots llegir informes o escoltar algun debat.

Aquest ha estat un mes trist, molt, dolent, cruel. Tot sembla que s’enfonsi, però no. No ho podem permetre i aquesta violència sigui de gènere o domèstica cal enfrontar-se per aturar-la, educació, educació, educació. Valors, pensaments de bonhomia, ajudar, pacifisme, un no valent i fort a la violència.

Una, dues, tres, quatre dones, dos, tres, quatre infants, dos, tres, quatre adults home o dona.

La denúncia des d’aquest petit bloc no s’aturarà, potser no tan precisa, perque de vegades les noticies apareixen tard, en un raconet, fluixet, però la violència continúa.

El meu sincer condol i tristor. Les flors sempre hi seran, d’un racó dels nostres Pirineus.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.