Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

La denúncia: Dones assassinades

El dia 27 de novembre una dona va ser assassinada, a ganivetades, per l’esquena, al carrer, a València. El presumpte autor, ex parella de la dona va ser detingut.
El dia 24 de desembre, a Vilanova i la Geltrú, han detingut el presumpte autor de l’assassinat de la dona, ex parella també, trobada morta a ganivetades a casa seva.

La denúncia, la tristor, la ràbia i sempre la mateixa pregunta: Per què ? Una violència injusta i cruel.
El meu sincer condol i tristor, molta tristor.

També he llegit dos, tres intents d’assassinats a dones per les ex parelles i que sortosament han pogut sobreviure. La majoria dels presumptes autors, novament detinguts, jutjats i amb ordres d’al.lunyament. I ara llegirem les estadístiques, fredes, esgarrifoses, però sempre pensant que al darrera d’una xifra hi ha una dona morta, assassinada, perque sí.

Unes flors bellíssimes d’un jardí botànic en una regió del sudoest de la Xina.
 


  1. buguenvíl·lies roges per a conhortar la mort viole(n)ta. Sempre m’entristeix i em fa tremolar no fos … un castell inexpugnable i no acceptat que s’alça en un racó d’una malaltissa intel·ligència emocional que entre tots sostenim.
    Direm Prou! a 2014? Tindrem la força per desfer la tirallonga d’absurdes mesquineses, prejudicis i egoïsme que ho permet?
  2. Tristor i ràbia, per això cal que continuem denunciant, continuem recordant, continuem explicant, continuem educant per a què aquests fets desapareguin. Gràcies per recordar-ho, Roser!

    Que tinguis un bon 2014 i que puguem celebrar moltes victòries, també aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.