Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

La denúncia: Dones assassinades

 

 

Aquest mes de novembre ha estat colpidor; molts assassinats de dones i encara no hem arribat al final i ens queda el mes de desembre. Durant festes, vacances, el problema s’agreuja. Recordar i revisar els crims d’aquest any 2015 és quelcom de desolador. L’assassí ha matat, a ganivetades, a cops, a trets, atropellant amb el cotxe, degollant i de vegades llegeixes que la dona, la víctima, s’ha salvat pels pels quan ha estat llençada pel balcó a baix al carrer. I el que és encara més greu, si existeix el terme ‘gravetat’, l’assassí ha actuat contra els fills. Venjança ? Ira ? Incapacitat ? Em pregunto: Saben estimar ?

DSC_9808

02.11 – A Elx. Dona assassinada a cops. La parella de la víctima ha confessat el seu crim i ha estat detingut.

08.11 – A Llíria. Mare i filla assassinades a trets. El presumpte agressor, ex parella de la filla. Tenia condemna d’al.lunyament per maltractaments. Ha estat detingut.

09.11 – A Logronyo. Dona de 65 anys assassinada a ganivetades. El presumpte autor, parella de la dona, ha estat detingut.

09.11 A Baena (Córdoba). Dona assassinada a trets presumptament per la seva parella. Posteriorments’ha suicidat.

09.11 – A Vigo. Dona assassinada a ganivetades presumptament per el seu fill. Ha estat empresonat.

12.11 – A Sanlúcar la Mayor ( Sevilla). Dona de 45 anys assassinada a trets per la seva parella davant del seu fillet. Posteriorment s’ha suicidat.

14.11 – A Carabanchel – Madrid. Dona de 32 anys assassinada a ganivetades. Presumptament per la seva exparella, que va estar condemnat a un al.lunyament per maltractaments. Ha estat detingut.

DSC_9735

El meu sincer condol, la meva ràbia, i un bri d’esperança (que no la perdo), molt petit, de que aquesta vioolència sense sentit, cruel i injusta, pugui acabar algún dia.

Avui moltes flors, diferents, de llocs diferents.

DSC_0891_2

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.