Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

La denúncia: Dones assassinades

 

 

I no hi ha mes que hagi de publicar un post denunciant la violència d’uns assassinats de dones i les estadístiques van creixent. I en aquesta denúncia obvio les dones que han patit violència i sortosament sense arribar a la mort. Com també cossos de dones trobats amb signes clars de violència i que encara estàn pendents d’identificar i de trobar els presumptes assassins. Terrible. Uns fets reals, que no s’aturen.

5.10.15: A Erandio, País Basc. Dona de 39 anys assassinada presumptament per la seva parella. Ha estat detingut.

5.10.15: A Múrcia. Dona assassinada a cops davant els seus fillets de 7 i 4 anys. El presumpte autor, ha estat detingut.

22.10.15: Tenerife. Dona assassinada per la seva exparella a ganivetades. Es dona el cas que la justícia va signar ordre d’al.lunyament, però la policía no ho va considerar ‘oportú’.

22.10.15: Pontevedra. Dona de 39 anys assassinada a ganivetades al carrer, presumptament per la seva exparella.

24.10.15: Fuengirola, Màlaga. Dona assassinada a ganivetades presumptament per el seu marit. Ha estat detingut.

El meu sincer condol i la meva tristor, moltíssima tristor davant aquesta violència, fosca, quasi invisible i que un mes, un altre, un any, i un altre, sembla que no es vegi el final. No  crec que arribem mai a aturar-la.

DSC_0532

Un lliri blau I un esclat de flors amb ganes de viure de llocs on vaig ser, respirant pau i tranquil.litat.


  1. Flors i dones amb ganes de viure. Qui es pensen que són? Qui o què els dóna permís per creure’s amb aquest poder, aquest rebuig, aquesta prepotència ? el seu orgull “ferit” ( van comprar la dona a algun mercat? , algú els va signar un certificat de propietat?) és més valuós que la vida d’altri? La seva merda i manca de lleialtat arriba a decidir deixar orfes els fills ? Tenc repugnància a la fi. Després de tants anys d’esperança , de lluita, em permeto sentir un fàstic immens per aquests personatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.