Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Independència

Publicat el 5 de març de 2011 per rginer

Només existeix un camí per el nostre país que és la independència, i no és fàcil, però cal continuar i mirar endavant, sense presses. El sac es va omplint, de vegades es buida, però es torna a omplir i així fins a aconseguir ser lliures.

Avui he llegit :
Matthew Tree: L’únic que farà que Catalunya quedi ben explicada al món és la independència.Toni Strubell i Trueta: Com em va dir ahir mateix un adherit al Baix Empordà: — Si Solidaritat no l’haguéssim creat al juliol, l’hauríem de crear avui —

Si cedíssim als qui res no han fet per l’independència efectiva,sí que estaríem contribuint a fer una fractura i penso que la percepció d’aquesta fermesa és justament l’element que fa que Solidaritat estigui creixent cada dia.Les dites iròniques, els articles trencadors dels mitjans ‘oficials’, les estratègies de partits politics, res no farà aturar aquest camí que ha començat per arribar a dalt del cim de la independència. Tot just hem començat i és un camí difícil i costerut i amb molts entrebancs. – Ho aconseguirem, segur -.


Primera estelada de l’any 1918.


  1. a llegir aquest article, però m’ha agradat. Demà Gavà i Barcelona i la Pobla de Montornès i …han de ser una festa democràtica i independentista. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.