Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

# Ha guanyat el SÍ : El meu Ajuntament

Publicat el 7 d'octubre de 2017 per rginer

 

Ahir vaig veure per Betevé el plenari de l’Ajuntament de Barcelona, el meu Ajuntament. I vaig poder escoltar intervencions vergonyants dels senyors Collboni, PSC, Fernández Diaz, PP i de la senyora Cifuentes, Ciudadanos. I els que no sé, no decideixo, ja ho veuré, senyor Pisarello i l’Alcaldessa Ada Colau. Els senyors Bosch, ERC, Trías PdeCat i Ardanuy Demòcrates, van ser contundents i Maria Rovira de la CUP definitiva. Van demanar a l’Alcaldessa Ada Colau de trencar el pacte amb el PSC per la seva actitud en contra un dret universal com és el dret  d’autodeterminació, i la seva tebiesa en condemnar els actes de violència acarnissada contra gent, els ciutadans, que només volíen votar i milers, milers, no van poder, perque els van furtar les urnes, van tancar els col.legis o simplement perque polìcies i guàrdies civils van pegar amb porres, escuts, fins i tot amb les culates de les seves armes, i van estirar la gent amb brutalitat, els van arrossegar per la cara, la boca, els cabells, i van magrejar i assetjar sexualment a dones. Tot d’una manera cruel, amb odi. Són gent dolenta. I molts d’aquests ciutadans de ben segur han votat el PSC, o els Comuns, o Iniciativa.

Perque no n’hi ha prou dient que estan en contra de la violència de manera generalitzada. T’has de posicionar. I ho han fet al costat del poder que amb aquesta violència inadmisible,  s’ha encarnissat amb la gent, amb els civils, que eren dins o fora del seus col.legis electorals, en poblets petits, grans, amb una papereta a la mà. Són uns covards.

I la nostra Alcaldessa, la senyora Ada Colau, que no saps mai que ferà avui, demà o demà passat, no vetlla, no defensa a una grandíssima majoria dels ciutadans de Barcelona.  I m’hi vaig fixar en la seva resposta al senyor Bosch d’ERC ….  No és la màxima preocupació dels ciutadans de Barcelona. Pel carrer em diuen que ara és hora de bastir ponts per negociar, per dialogar. No trencarem el pacte amb el PSC.

RESULTAT DE LA VOTACIÓ DEL REFERÈNDUM – 1r d’octubre 2017 – Barcelona Ciiutat:

Vots del SÍ: 389.777       Vots del NO: 37.975      Vots en BLANC: 13.485

I s’han desmarcat, sí,  i en la votació s’han abstingut, perque no és la màxima preocupació dels ciutadans. La senyora Alcaldessa i els regidors dels Comuns donen validesa als comentaris de la gent del carrer i del seu partit, no pas dels quasi 390.000 ciutadans que van votar SÍ a la independència.

Nosaltres ens queda el poder del carrer, de defensar la llibertat, de no arronsar-nos, un poder bastit sobre la dignitat que no té final, de milions de persones, davant del qual res no pot la força bruta, irracional, sense justificació, i si ho mirem d’un punt de vista moral, abominable. És el que va passar el dia 1r d’octubre de 2017.

 

La senyora Alcaldessa no en té de dignitat.

Declaracions d’avui 9 d’octubre de l’alcaldessa: El referèndum no pot ser un aval per la independència.

L’Alcaldessa continúa sense escoltar a la majoria dels ciutadans que van votar el dia 1r d’octubre, 390.000 SÍ a la independència.

I una cita:

La memòria de les paraules es perd, però no les emocions.     Amin Maalouf – 1949

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.