Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Fotografía d’avui – en llibertat – The Lady – Aung San Suu Kyi

Em dona molt de guster, molt, penjar aquesta fotografia, d’avui, a la tarda (hora de Rangoon). Daw Aung San Suu Kyi darrera la reixa de casa seva, lliure, on anys abans, tots els diumenges per la tarda s’apropava una munió de gent per escoltar-la.

Quantes fotografíes hauré vist d’aquell període que va gaudir d’una llibertat efímera, fins que la van tornar a empresonar ! Ara aquesta fotografía és viva, d’avui, i ha volgut ser novament darrera la reixa per dir les seves primeres paraules al poble.

Avui és un día de joia, i cal disfrutar-ho. El cava és a la nevera i els rovellons i la botifarra al forn. Vaig a preparar laphet, aquesta amanida birmana deliciosa. I dinaré molt a gust, sí, molt a gust.


  1. Hem obert un Gran D’Abbatis (el millor cava que tenim a Can Fufluns) per cel.lebrar aquesta notícia tant esperada i desitjada… acabem de brindar per the Lady, per tu, la llibertat i per totes les coses bones d’aquest món de mones!!!

    JA ERA HORA (COLLONS)!!

  2. A veure que dura. Cal felicitar-se que la Junta vulgui afluixar però sabem que és per a mostrar millor imatge al món. Cal, doncs, no deixar de pressionar. En el moment que ens n’oblidem tornaran a la càrrega.

  3. Una bona notícia a mitges, tots ens preguntem:durarà la seva llibertat?. Estic amb tu en això de les presions internacionals: pura comedia. L’important són els interessos. Nomes cal veure el cas dels Sahara.
    Una observació: quí diría que aquesta dona te 65 anys?, els orientals també en guanyen en envellir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.