Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Dones assassinades – NO, a la violència de gènere

I novament la denúncia, la tristor, el sincer condol, la ràbia.
El dia 12 de novembre. Un home acusat i denunciat com a maltractador reincident, va assassinar la seva companya, una dona de 36 anys a ganivetades. Va confessar el seu crim.
El dia 23 de novembre. El presumpte autor, ex marit de la dona, la va assassinar a cops, en un garatge de la vivenda. Una dona de 44 anys.

I les estadístiques de dones assassinades van augmentant, però també existeixen uns números freds i invisibles, dones que han patit maltractament o han estat hospitalitzades en risc de mort. O dones que han desaparegut i no les han trobat. O crims encara no resolts per part de la policía. I no oblidem la mort de cinc criatures, fins ara.

En aquest enllaç, hi ha un bon resum de tots els articles publicats (21 pàgines) fins avui d’actes de violència de gènere, en un diari de la capital del reino de españa, ben documentat i seriós. Molts fets violents, molts.

Avui és un més dels díes que hem de denunciar, denunciar, denunciar i la societat i les institucions actuar, actuar, actuar, per no haver d’escriure cap més apunt com aquest.

Fotografia: Unes flors, orquídees vives en un bosc d’arbres de te. RG.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.