Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Desobeïm II – Dret de petició.

Publicat el 1 d'octubre de 2014 per rginer

Desobediència

El video que vaig incloure ahir en el meu apuntament d’ahir, ja no es permés de veure’l. Diuen que és ”privado”. Ahir va ser un dia ple de contradiccions. El govern s’ha arronssat, ha afluixat, una mica, però ho ha fet. No posar en problemes als funcionaris. I la resta de la gent, el poble ? No tenim problemes ? Ahir sota una pluja més aviat ‘monsònica’, moltíssima gent vam romandre a la Plaça Sant Jaume i a la majoria de les places davant dels ajuntaments del país, per demostrar que la bombolla, com diuen els escèptics, els unionistes, no s’ha desinflat encara, té un rumb i un final, que és votar i guanyar. I si cal estarem al costat de la gent que pugui ser represaliada. No és hora de fer un pas enrere, no.

Fotografía : Tarragona.

Ajuntament Tarragona

Vull recordar que el dia 15 de setembre es van entregar al Parlament de Catalunya més de 753.000 signatures, un dret de petició, right of petition, en el que es demana als nostres representants electes, diputats, regidors, que volem votar i en el supòsit que l’estat del reino de españa ho impedeixi, que és el cas, els demanem de declarar unilateralment la independència de Catalunya.

Tenen 750.000 noms, cognoms, DNI, passapoert, NIE i una signatura. No és cap ILP, no. Han de respondre. O aquesta petició de milers i milers de ciutadans no és vàlida ? No és només sortir al carrer pacíficament que cal fer, de manera continuada, sense defallir, és defensar els nostres drets amb totes les eines politiques, de dret, jurídiques, amb la raó.

La Campanya ARA ÉS L’HORA ja ha començat. I necessiten molts voluntaris. És una molt bona campanya que no necessita ni tribunals, ni alegacions. És una campanya per lluitar per els nostres drets.

Senyor President, senyors i senyores del govern, diputats i diputades, han escoltat moltes vegades …. no us arronseu …. . Tots sabem que és dificil. El poble, ho sabem molt bé, que ens han de dir ? Volem un nou país amb una millor justícia social, un país lliure. I nosaltres no afluixarem.

Salut i molta brega!  Endavant les atxes. Ho aconseguirem, segur.

811130413_16188608304824018804

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.