Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Censura a TV3: Aturem Eurovegas

Publicat el 25 de juny de 2012 per rginer
Tot just acabo de veure l’informatiu migdia a TV3, la nostra. Informació que els senyors de Las Vegas han arribat, s’han passejat per el Parc Agrari del Baix Llobregat, han puntualitzat que ara només necessiten 200 ha, més endavant arribaran a les 800 ha, el procés d’expropiació de terres serà el mateix que el que es va utilitzar a Port Aventura (llei especial i expropiació forçosa per un bé públic), les obres del metro de L9 estan aturades i amb aquesta inversió es podríen continuar, perque una de les estacions és a l’Eixample Nord de El Prat de Llobregat i sembla ser que és dins els terrenys que el govern dels millors ha ofertat als senyors de Las Vegas (d’això en dic xantatge informatiu), encara no se sabrà res fins d’ací unes setmanes i finalment el senyor Homs ferà una roda de premsa a 2/4 de 7 i aquests senyors de Las Vegas una altra, independent.

Tot és opac, fet d’amagat, no dir res a ningú. Un projecte, cuinat, beneït i amb ganes de fer-se realitat, per un sol grup de gent, un sol partit i pot ser altra gent que especula i vol diners, d’esquenes al poble i a la societat civil. 

Per si algú vol saber quins són els set pecats socials, citats per en Mahatma Gandhi, al diari ‘Young indian’ l’any 1925:

Política sense principis.
Riquesa sense treball.
Plaer sense consciència.
Educació sense caràcter.
Ciència sense humanitat.
Comerç sense moralitat.
Religió sense sacrifici.

Si no s’ha comès cap d’aquests pecats o es poden cometre, tireu la primera pedra …..

Doncs bé, tornant, a l’informatiu notícies del migdia:  Res d’informació de la gent que era a l’aeroport protestant, res de l’informació que grups de manifestants, pacífics, davant de la porta dels VIPS han estat identificats per els Mossos d’Esquadra, res d’informació de la gent que ha anat al Parc Agrari, res de la societat civil, en definitiva.

Això sí, declaracions dels polítics representants en el Parlament de Catalunya, totes, excepte les de CiU perque no estaven ”localitzables”.

D’això en dic menyspreu a la societat civil, censura informativa flagrant, una democràcia empresonada. Molta vergonya.

Avui ens veiem al carrer de Còrsega no. 331, a les 7 del vespre. Ens demanaran les nostres dades ? Podré exercir el meu dret de discrepar pacíficament ? Ja us ho diré.

Catalonia is not Nevada. Adelson Go Home. More farmers and less casinos!
We are unemployed, not stupids !!!!!!

Fotografia: Manifestant a l’Aeroport de Barcelona – T1.  Diari Ara.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.