Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Cassolada

Publicat el 20 de maig de 2011 per rginer

Ahir vespre, passades les deu, vaig sortir al balcó i va començar la meva cassolada particular. El soroll va irrompre pel carrer i algunes finestres es van obrir i alguns caps van xafardejar. I alguns veins també hi van participar. Deu, quinze minuts ? És igual.
Cansada i indignada de tots els polítics. Si no volen escoltar al poble, és que no han entès res de res.

En el meu país tenim moltíssimes possibilitats de votar a gent ‘diferent’.No existeix el bipartidisme, mai ha existit, però és que també estem cansats dels que ja fa anys es dediquen a ‘gestionar’ no a fer política, no a estar al costat del poble treballador. Els poderosos, els més forts econòmicament no han tingut mai problemes i les corrupcions van i venen, les portes són obertes.

Està claríssim que en aquestes eleccions cal votar als nous partits, que n’hi han molts. Ep, excepte un de feixista, xenòfob i vergonyant que fa mal a l’estomac i a la dignitat d’un país, el que encapçala el senyor Anglada i d’altres com aquest.

La independència és ja l’únic camí. Occident està malalt. La recuperació i rehabilitació cal començar-la JA ! –Per una transició a la democràcia — // catalan revolution //

Qualsevol nit pot sortir el sol ! Fotografia des d’un balcó a València.


  1. Potser avui o aviat. M’han sortit unes flors grogues al cactus, justament avui matí… ves a saber. Que encertem, i sobre tot que no perdem el nord ( ni el sud )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.