Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Avui 22 d’abril – DIA DE LA TERRA

Publicat el 22 d'abril de 2011 per rginer

La fotografia, descarregada de la web de la NASA, és un CUMULONIMBUS sobre el continent africà. Paraula que prové del llati: columna de pluja. Realitat d’una inestabilitat atmosfèrica clara. La fotografía d’aquests núvols ens diu que són el presagi de fortes tempestes, vents, tornados, llamps i trons.

Avui, 22 d’abril, és el DIA DE LA TERRA, un dia festiu celebrat a més de 175 països del món ( … i el nostre ?). El senador dels EE.UU. senyor Nelson volia conscienciar dels problemes del medi ambient per protegir la Terra. Ens remontem a l’any 1970.
Avui, any 2011, encara hi ha molta gent, moltíssima, que ni fa cas, ni s’ha conscienciat i la seva finalitat és enriquir-se destrossant aquesta Terra on tots vivim i que hauríem de protegir.

Fukushima n’és un exemple; la lenta desaparició del bosc a l’Amazònia un altre; la construcció de pantans al riu Mekong un altre; la recerca de recursos naturals i la seva explotació per fer més comfortable la vida a uns pocs, un altre i així aniríem fent un llistat, llarg, molt llarg.

Desconec si les escoles del nostre país treballen en aquest Dia de la Terra, com he pogut veure que fan en moltíssims països. Medi ambient, natura i Sant Jordi, es complementen.

Deixo aquest link, molt recomanable per admirar com es veu la nostra Terra des de diferents satèl.lits que van ser llençats a l’espai per conèixer millor el nostre habitat.

http://www.nasa.gov/topics/earth/earthday

Publicat dins de Natura | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.