Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Aung San Suu Kyi- Ara és el seu torn

Publicat el 15 de juny de 2008 per rginer
A mesura que s’apropa el 19 de juny, aniversari d’Aung San Suu Kyi, hi ha més i més campanyes arreu del món demanant la seva llibertat i la del poble de Birmània.
El general genocida Than Shwe continúa no deixant entrar l’ajut necessari per els milions de damnificats per el cicló del propassat dia 2 de maig i fins i tot molts metges han marxat, perque els campaments s’han deixat d’utilitzar, perque la Junta ha decidit que la gent ha de marxar als seus pobles; quins pobles ? Si ja no hi són ! Han desaparegut. Només els voluntaris birmans, posant en perill la seva vida, i els monjos, van ajudant a tots els que necessiten menjar, aixopluc, escalfor, humanitat. La presió constant, sense defallir, pot portar la llibertat a Birmània. En el video (vegeu la resta de l’article) podem veure diversos líders mundials que van rebre el suport de milions de persones de tot el món ………

Mahatma Gandhi – va guiar al seu poble cap a la llibertat – Martin Luther King jr, – va acabar amb 200 anys de racisme – Nelson Mandela,- va propiciar la desaparició de l’apartheid – ;  tots Premi Nobel de la Pau. Ara és el torn de Daw Aung San Suu Kyi, –  vol continuar la seva lluita no-violenta per el retorn de la democràcia i la llibertat del seu poble – .
Avui fa 12 ays i 235 díes que Aung San Suu Kyi està empresonada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.