Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Intromissió o protecció ??

Publicat el 3 de juliol de 2008 per rginer
Em pregunto si és més important que es respecti ‘ el dret a la no intromissió en els afers interns’ o ‘el principi de responsabilitat de protecció dels pobles oprimits’.  
Més de 7.000 persones, supervivents del cicló Nargis, han estat obligades a tornar als seus pobles del delta de l’Irrawaddy desde el camps de refugiats que les Nacions Unides van poder instal.lar. Tornaràn al lloc del desastre, pobles on més del 90% de la població ha mort i on no hi han cases ni terres on treballar. Ha estat l’ordre fulminant del Govern, la Junta, del general genocida Than Shwe.
Avui fa 12 anys i 253 díes que Aung San Suu Kyi està empresonada.


  1. Ni un dia de treva a l’opressor, sigui de la mena que sigui. Ni un minut de treva als qui s’obren pas a puntades de peu, a incisions de baioneta entre xiscles de fuet (serpetona verinosa) i un vendaval de corretjades, sovint amb la bragueta desembotonada perquè l’horror trobi un codi genètic per implantar-se, per reproduir-se i formar part eternament del gènere humà, a fi que els homes mai no puguin abandonar la desolada fita que assenyala els dominis del corc que ha de capolar el seu cor. Trons i llamps, sufriment, desesperació, llàgrimes… Una ambaixada de l’infern que està molt ben acomodada.

    Santa Bàrbara gloriosa
    deslliurau-nos d’aquests trons, d’aquests llamps, d’aquest corc que ens rosega els sentiments i les paraules.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.