Recordant Viêt Nam

Aquesta setmana és l’any nou a Viêt Nam. Aniré escrivint alguns posts sobre els continguts i el significat de l’any nou : el Têt.


Torno a penjar un video de Youtube amb la mateixa cançó, ‘ Bonjour Vietnam’, interpretada per Pham Quynh Anh, però aquest l’he fet jo mateixa. I com ha estat la primera vegada que he utiltzat aquest mitjà, m’he arriscat a fer-ho amb les meves fotografíes, cercant la cançó i de passada recordant …… ( llegir la resta … )


”””’

”””’

2 pensaments a “Recordant Viêt Nam

  1. Delicia de canço que, per cert, pels que no dominem gaire ( gens) el frances tal vegada ens aniria ve una mica de traduccio…

    Pero tant se val: la melodia (evocadora, melanconiosa) i les teves fotos ho diuen tot.

  2. Un treball ple d’amor que m’ha arribat com una carícia i m’ha omplert de pau. Gràcies i el meu somriure que ha dibuixat aquesta veu tan dolça i les teves fotos.