El Mont

No és el món

24 d'octubre de 2009
Sense categoria
2 comentaris

Que el PSOE de Catalunya i ERC, expliquin també com es financen.

Amb tot l’enrenou del cas Millet, als de Can CDC els ha sortit un problema inesperat. Al destapar-se que Millet posava la ma al calaix, també s’ha trobat un  altre calaix que sembla que anava per la financiació de CDC i altres despeses diverses, com els deutes del PI.

I ja la tenim muntada, el contingut del segon calaix i el seu destí poden no ser cap il.legalitat, però tampoc sembla una cosa del tot……

políticament correcte, tot i que serveixi per una causa política.

I aquí el món de la política és molt cruel, i no han tardat ni un minut a sortir els adversaris polítics de CDC, amb tots els mitjans disponibles,  per posar el dit a la nafra. I com és normal els de la Casa Gran comencen a defensar-se utilitzant un dels més antics i instintius arguments emprats en defensa d’un mateix, ” i tú que fas?”.

I com era d’esperar la nostra caixa, ” La Caixa”, ha sortit a escena. Una institució que és la  principal accionista d’ACESA. I aquí cal recordar qui  anava als peatges de les autopistes a protestar fent sonar els clàxons, i que, una vegada al “govern” i perdonats els deutes a ERC (700 milions) i al PSOE de Catalunya (1.000 milions), que no és cap il.legalitat però tampoc sembla del tot políticament correcte, no només s’acabaren les protestes, i ja no s’ha parlat mai més de treure peatges, sino que han experimentat encara, més augments de preu. Per no mencionar l’altre caixa, la de Catalunya, amb un socialista, ex de tot , de President.

Que es demanin explicacions a CDC pel seu finançament, és molt normal, ara també s’els tenen que demanar, i des de els mitjans públics encara amb més raó, als de  Can ERC i Can PSOE de Catalunya, que expliquin a canvi de qué, s’els perdonen els deutes. Doncs no pensem que sigui per raons humanitàries i molt menys encara per raons solidàries.

 

  1. Al igual que n’hi han imposts directes e indirectes, n’hi ha ffinanciació directa o indirecta dels partits majoritaris a l’Estat a través dels ajuntaments i diferents institucions públiques de l’Estat.

    Com el Plan E per afavorir empreses ‘amigues’ i la gran banca que després donaràn donatius al partit, a costa de sangnar més la ciutadania d’arreu de l’estat i propiciar un clima per fer inviables i aufegant arreu de l’Estat moltes activitats econòmiques.

    En volta de fer com Alemanya que fa una baixada dels imposts per injetar diners a l’activitat econòmica alhora que augmenta els subsidis a qui de veritat ho necessita per la crisis, sense plans E inútils per afavorir les empreses amigues de sempre que viuen a l’ombra de les obres públiques i les institucions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!