Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Segon aniversari

Publicat el 19 d'agost de 2007 per rginer

En aquest diumenge, 19 d’agost, celebro un aniversari; el segon. La fotografia no pot ser una altra que Halong.

El celebraré amb una fotografia, incens, flors i m’acompanyarà per dinar, un arròs que tant li agradava. I seguiré preparant el meu nou viatge per aquesta tardor, a un altre continent molt diferent de Viêt Nam.

És més dur aquest segon aniversari d’absència física que el primer, però torno a la meva infantesa, i penso que està dormint i es despertarà si pensem en ell. És un secret que els adults no ens el creiem.

”””null”””


  1. Els que no hi son i havien estat amb nosaltres son presos del nostre fil que no es vol separar d’ells o del seu que no es vol separar de nosaltres. No sabem res del mes enllà. Es il·lusió (maya)? o represa (karma)?. Però si el fil tiba massa s’haurà de tallar per trobar repòs. Las teva realitat ets tu, els que han traspassat el llindar potser caminen però per cap camí de retorn, el nostre tampoc en te.
    estem amb tu els que encara som a aquest costat.

  2.  a la que et refereixes. Potser mirant post anterios ho sabré. Però entenc molt bé el que dius. Viuen en nosaltres aquells que hem perdut i potser en la dimensió de l’electricitat. Al teu costat.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.