Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Futbol – Notícies de Viêt Nam

Aquests díes es celebra el Campionat de futbol d’Àsia. A Hà Nôi juga l’equip de Viêt Nam. Ja he explicat diverses vegades que en aquest país els agrada molt el futbol, juntament amb el badminton. Aquests díes están contents i emocionats. Després de 47 anys (!!) han passat a quarts de final. Van vèncer a Emirats Àrabs, van empatar amb Qatar i ahir van perdre amb el Japó, però ja han passat a la següent ronda.
I tot aquest èxit , sense els millors 7 jugadors del país que són tancats a la presó !! Sí, així de clar. L’entrenador, Alfred Riedl, crec que austríac o suís, ha tingut que refer un equip amb nois molt joves per cobrir aquestes baixes.
‘He anat llegint les notícies, i m’he assabentat que ara fa un any en uns Jocs Asiàtics, es va cometre un frau en un partit de futbol i aquests set jugadors van cobrar diners per perdre el partit. Es va celebrar un judici, i van ser comdemnats a dos anys de presó.

L’estadi de futbol de Hà Nôi és plè tots els díes que juga el seu equip i tots en parlen d’aquest èxit tant inesperat. Ara es pregunten, que faria el seu equip si aquests set jugadors, els millors, poguéssin jugar ?

La fotografia que he penjat és inevitable quan viatges per aquest món. La samarreta del Barça te la trobes en els racons de món més inversemblants i quan els preguntes per l’equip, et saben dir tots el noms dels jugadors, inclosos els de Iniesta, Puyol, Oleguer, Xavi, Valdés ……..’


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.