Usos del bambú III

Quan no es pot viatjar per zones rurals i de difícil accés, aleshores hem de visitar un museu on podem veure aquestes cases de poble de bambú; veure els estris que utilitzen per viure; conèixer els seus costums.
Ja vaig explicar en un post, la visita obligada al Museu Etnològic de Hà Nôi, si no es pot viatjar per cap zona rural.
No fa gaires anys que han obert la zona de Lao Cai, Lao Chai i Sa Pa. Era impensable poder anar-hi, però avui s’hi pot viatjar amb tota tranquil.litat i endinsar-te en un món desconegut i a la vegada tant proper.
La fotografia correspòn a l’interior d’una casa amb unes tines on hi ha ví d’arròs i les tiges de bambú per beure’n.
null

Un pensament a “Usos del bambú III

  1. No sabia res de la floració, és un tema molt interessant. Vaig passar uns dies  (fa anys) a Taipei i el que més em va sorprendre va ser les altes bastides de bambú en la construcció d’edificis, un miracle de duresa i flexibiltat. Fins demà!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *