Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Flors, fruits i natura a Viêt Nam

Publicat el 21 de gener de 2007 per rginer

Pels amants de les flors, els arbres, els bonsais, el bosc, Viêt Nam és un autèntic paradís. No sóc una experta en botànica, així que tinc moltes fotografíes de flors i arbres i plantes, però en la majoria dels casos desconec el seu nom. Evidentment n’hi han que són fàcils; pots veure una varietat d’orquídees en jardins, als balcons, en el seu estat salvatge en mig de la vegetació d’unm petit indret, en un jardí d’una caseta molt humil. Per els amants dels bonsais, podeu trobar-ne de tot tipus arreu, en qualsevol racó d’un carrer, plaça, pagodes, estacions de tren.
Serà que en el nostre país cada vegada hi han més totxos i totxanes que vaig gaudir-ne tant de la natura ……
Aquest hibiscus que vaig fotografiar el vaig veure en un llogaret al costat del riu Day baixant del mercat de Cog Ly.
Vam fer una parada i vam caminar per un paratge verd, molt verd per els camps d’arròs, però vaig veure tot tipus de flors, insectes, arbres, fruits i les cases disperses d’un poblet on la gent era al camp fent feines.

D’hibiscus n’hi ha de tota mena, però aquest és especialment bonic. Vaig navegant per internet i vaig cercant pàgines d’experts en botànica. És una manera de continuar viatjant i aprendre. Sóc tafanera i ara em toca anar aprenent tot allò que vaig veure i fotografiar. En aquest cas, sense problemes, no cal demanar autorització a les flors per fer una fotografia …..

De tant en tant aniré penjant en aquest modest bloc més fotografíes de flors, fruits i natura d’aquest sorprenent país que és el Viêt Nam.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.