Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

# República: Avui 25è dia. Campanya electoral. Omplim Brussel.les

Avui 35 díes sense llibertat dels Jordis. Exigim que tornin a casa.

Avui 17 díes sense llibertat de Junqueras, Turull, Rull, Borràs, Bassa, Romeva, Forn, Mundó. Exigim que tornin a casa.

I els nostres exiliats a Brussel.les MHP de la República Carles Puigdemont i Consellers Comín, Ponsatí, Serret, Puig. Volem que tornin.

I aviat, si no ha començat ja, haurem d’escoltar i veure a polítics oferint un munt de coses per atraure els vots dels ciutadans. S’ho poden estalviar, perque el poble ja sap a qui votar. La majoria, molt gran per cert, ho ferà a contracor, però votarà als partits que defensen la República i la volen implementar i restituir. El poble, la majoria, molt gran, vol que retornin els presos polìtics a casa i els exiliats tornin a Palau i el Parlament torni a exercir de Parlament de la República.

Certament que el poble, la majoria, molt gran, hagués volgut un referèndum pactat, i ja ho van demanar els representants polítics moltes vegades, fa molts anys i van insistir una i una altra vegada.. La resposta sempre ha estat la mateixa. I jo em sento insultada i menyspreada quan el virrei del reino de espaÑa señor millo manifesta en un programa de televisió FAQ a TV3, que l’actuació de la policia i guàrdia civil pegant de forma violenta, disparant bales de goma i tirant per terra a qualsevol persona que tenia al davant, va ser un accident. Més de 900 persones van rebre de manera lleu, greu, molt greu, assistència mèdica. El delicte ? Fer cua per anar a votar, pacíficament o defensant les urnes, pacíficament. NO els perdonaré mai.

I ara que començarà la campanya, que millor que anar a Brussel.les el dia 7 de desembre i participar en un gran mítin a la capital d’aquesta Unió Europea dels estats que encara avui s’amaguen i no diuen res. Jo hi seré. Marxo el dia 6 en cotxe. Dormir pel camí, molt a prop de Brussel.les i tornar després de la manifestació del matí i de l’acte polìtic al vespre. Descansar pel camí i el dia 8 migdia a casa.

Precisament ahir i avui parlant amb bons amics que han estat fora de Catalunya, em comentaven que sorpresos, mai abans els hi havia passat, molta gent els preguntaven:  Com va tot ? Endavant. Va ser una salvatjada. Lluiteu fins el final. Perquè no podeu votar? Ho sabem tot. Llegim els diaris. Estem informats.  Gent de diferents països del món.

 

 

Guanyarem la llibertat i la República. Defensem les nostres institucions. Mai defallirem i no ens arronsem davant la violència.

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.