# Llibertat presos polítics

 

 

Sóc de reacció davant els fets. I ahir vam viure un altre fet. La màquina de guerra del govern del reino de españa continúa volent aniquilar el nostre poble. Algú es podia imaginar que l’any 2017 hi hauríen presoners polìtics a Europa ? Doncs sí. Després de veure la repressió cruel i violenta dels últims díes, sí, ens ho imaginem tot.

Però davant d’aquest estat repressiu hi ha un poble combatiu, sense por, resistent i persistent i que no baixarà els braços. Aquesta és la seva creu.

El dia 1 d’octubre vam guanyar. La República de Catalunya és un fet. El Referèndum amb els vots de 2.262.424 de persones afirmant que SÍ , volem la República de Catalunya,  ho va avalar.

Demanem la llibertat dels presoners polítics Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. La jutgessa de l’Audiència Nacional va decidir que sí, que se’ls acusa de sedició i que van organitzar mobilitzacions tumultuàries. No esteu sols, Jordis, ho sabeu i estem amb les mans alçades i demanarem, exigirem, la vostra llibertat.

La èlit d’aquesta màquina de guerra, la Justícia espanyola, continúa parlant i atacant, i nosaltres ens mobilitzem i refusem aquests atacs injustos, execrables i de caire al premodernisme que és on viuen aquesta gent. No els acceptem.

 

I una cita:

La veritable saviesa està en reconèixer la pròpia ignorància.  –  Sòcrates –

Aquesta gent no la reconeixen ni l’han reconeguda mai, però ep ! no es pot menysprear mai la ignorància dels dirigents espanyols per anar fent via en bastir la República de Catalunya. No hi poden haver-hi errors.

 

 

2 pensaments a “# Llibertat presos polítics

  1. Els pitjors auguris se’ns van confirmant. la repressió policial, inaudita des dels 70’s, l’empresonament dels caps visibles, la demonització, la manipulació de tots els mitjans que tenen a l’abast, el menyspreu mostrat per Felip l’Últim… Sincerament, abans de l’1-O pensava que hi posàvem més pa que formatge, però no! És cert, és un estat feixistoide. No ens deixen cap més remei que marxar. Passarem una temporada difícil, una regressió econòmica per culpa de la incertesa, un boicot brutal i despietat d’espanya, però al final ens en sortirem, veurem la llum al final del túnel… i viurem millor, oitant, només cal veure el tarannà de les lleis suspeses pel TC per comprovar-ho. Visca la República!

  2. Ens en sortirem si tots ens hi posem amb força i convicció. Aquest díes després del 10 d’octubre han estat difícil de païr. És que no hi ha més a dir, s’ha d’aplicar el resultat del Referèndum i fer efectiva la Llei de Transitorietat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *